Моделі змішувачів для раковини відрізняються один від одного своєю конструкцією, але, в будь-якому випадку, всі вони схильні до типових поломок. У цій статті розглянемо найбільш розповсюджені проблеми, що виникають із змішувачами для раковин та умивальників, які можуть бути викликані як природним зносом комплектуючих, так і поганою якістю водопровідної води:

  1. Протікання вентиля або важеля змішувача: поломку можна усунути заміною кран-букси або картриджа;
  2. Протікання між виливом (носиком, гусаком) і корпусом змішувача: проблема вирішується заміною прокладки на місці кріплення гусака до корпусу і ущільненням місця з'єднання фум-стрічкою;
  3. Слабкий тиск води з крана: за умови, що проблема не пов'язана з тиском води у водопроводі, необхідно прочистити аератор (фільтр) змішувача або замінити його на новий;
  4. Протікання шлангів підведення води: іноді, при справній роботі змішувача, причиною протікання можуть бути гнучкі шланги підведення води - заміна старих шлангів на нові повністю вирішить проблему.

Залежно від терміну служби вашого крана та типу поломки, рекомендуємо зіставити вартість запасних частин та ремонту з вартістю купівлі та монтажу нового змішувача. Деколи суми виявляються цілком порівнянними, але при заміні змішувача на новий ви отримаєте гарантію від виробника на кілька років, що, безумовно, є великим плюсом.

У будь-якому випадку, незалежно від типу поломки, подавайте заявку в додатку Domer - ми підготуємо для вас розрахунок вартості робіт і матеріалів, а майстри-сантехніки Domer виконають ремонт або заміну змішувача у найоротші терміни.

Олександр Комаров
директор ТОВ «Домер-Сервіс»

Замовляйте послугу у додатку Domer

Напишіть нам

0
0
0