Ніхто не хоче зіткнутися з проблемами в електричній мережі свого будинку, але іноді трапляються несправності. Бути готовим до таких випадків - це найнадійніший спосіб запобігти неприємностям. Несправна проводка у квартирі або будинку може призвести до серйозних проблем, включаючи навантаження мережі, поломки електроприладів, пожежі, електричні удари та інші небезпеки. У цій статті ми поговоримо про ознаки несправної проводки та розповімо, що робити, якщо ви виявили їх у себе вдома.

За допомогою додатку Domer ви зможете швидко та просто викликати електрика для ремонту проводки або перевірки електричної мережі вашого будинку чи вашої квартири. Нижче наводимо деякі з ознак, при виявленні яких рекомендуємо відразу викликати майстра:

  1. Дим, тріск або запах горілого: Якщо ви помітили дим, чуєте тріск або відчуваєте запах горілого, це може бути ознакою перегріву або пошкодження електропроводки.
  2. Розетки або вимикачі стають гарячими: Якщо розетки або вимикачі починають нагріватися або плавитись, це може бути ознакою перегріву електричної проводки в оселі.
  3. Несправність електроприладів: Якщо ваші електроприлади працюють неправильно, не працюють зовсім або їх вибиває з мережі під час увімкнення або під час роботи, це може бути ознакою проблем із проводкою в квартирі чи будинку.
  4. Нерівномірне освітлення: Якщо світло в кімнаті мерехтить, погано освітлює або не світиться зовсім, це може бути ознакою проблем з електричною мережею.
  5. Електричні удари: Якщо ви відчуваєте, що прилади б'ються струмом, отримуєте електричний удар від вимикачів, чуєте тріск і відчуваєте слабкий розряд струму, вставляючи електричну вилку у розетку, це може бути ознакою проблем із проводкою.
  6. Пошкодження ізоляції: Якщо ви помітили пошкодження ізоляції, такі як оголені дроти, розплавлена або розмотана ізоляція, шнури, що розплавилися, або електричні вилки, які змінили свій колір, це може бути ознакою несправності в електричній мережі приміщення.

Якщо ви помітили будь-яку з цих ознак, важливо негайно вжити заходів для усунення проблеми! Для термінового виклику електрика телефонуйте нам або подавайте заявку в додатку Domer! Наші фахівці проконсультують вас про необхідні дії та заходи безпеки, а електрик компанії Domer проведе діагностику проводки та виконає ремонт.

Дмитро Пасічник
засновник групи компаній «Техпідтримка»

Замовляйте послугу у додатку Domer

Напишіть нам

0
0
0