На сьогоднішній день вже навряд чи когось здивуєш словом “маркетплейс” чи “агрегатор”. Загальний тренд на uber-ізацію сервісів досить швидко привчив споживача до пошуку таких же швидких рішень. Часом починає здаватися, що алгоритм choose-track-pay, з деякими варіаціями на кожному з етапів, в тій чи іншій мірі може застосовуватися для будь-якої зі сфер ринку послуг.

Але ось сфера технічного обслуговування і ремонту житла виявилася досить складною для настільки прямолінійного підходу – в першу чергу тому, що в даному випадку вартість однієї транзакції значно перевищує оплату замовлення таксі або піци. Це, що цілком природньо, тягне за собою зовсім інші вимоги до виконавця, результату, гарантій та індивідуальності пропонованих рішень. З недбайливим таксистом Вы розпрощаєтеся, поставивши 2 зірочки з 5 можливих, але ось з потрісканою штукатуркою на стіні кімнати Вам, в прямому сенсі, доведеться жити, нарікаючи на майстра з дошки оголошень.

Замовляючи послуги дрібного або поточного ремонту в додатку Domer, Ви користуєтеся всіма перевагами співробітництва із сервісною компанією в мобільному форматі, який для багатьох з нас вже став звичним:

  • подавайте завдання, коли Вам зручно, не витрачаючи час на пошук майстра – ми оперативно реагуємо і виїжджаємо навіть на аварійні виклики;
  • отримуйте індивідуальний попередній розрахунок вартості прямо в додатку або замовляйте послугу попереднього огляду;
  • сплачуйте онлайн і не витрачайте вихідний на похід до будівельного магазину – ми доставимо всі матеріали, необхідні для виконання робіт;
  • будьте впевнені в результаті і точності термінів – вся історія Ваших завдань зберігається в додатку, а якість їх виконання гарантується компанією Domer.
Олександр Комаров
директор ТОВ «Домер-Сервіс»

Замовляйте послугу у додатку Domer

Напишіть нам

0
0
0