Ремонт сушки для рушників (змійовика) у ванній кімнаті може знадобитися з різних причин. Деякі з них можуть бути пов'язані з експлуатацією самого пристрою, інші - з проблемами в системах опалення, водо- або електропостачання.

Розглянемо типові несправності рушникосушарки та їх причини.

  1. Пошкодження корпусу або елементів кріплення - це може статися через неправильну установку або через механічні пошкодження рушникосушки.
  2. Протікання рушникосушки – причиною того, що рушникосушка протікає, може стати, як природний знос змійовика і його елементів, якщо він використовується давно, так і помилка при монтажі або неправильна експлуатація обладнання.
  3. Водяна рушникосушка погано гріє – така ситуація може виникнути з низки причин: через низьку температуру теплоносія, через перекриті крани подачі води, через заповітрювання системи, через засмічення або виникнення мінеральних відкладень і накипу всередині вигинів змійовика.
  4. Електрична рушникосушка не гріє - як правило, причини такої проблеми дві: або електроенергія не надходить до приладу через проблеми у з'єднанні вилка-розетка, або у рушникосушки вийшов з ладу нагрівальний елемент (ТЕН) або терморегулятор.

Звертаємо вашу увагу, що навіть якщо вам вдалося самостійно діагностувати причину несправності рушникосушарки, для ремонту все ж таки краще запросити спеціаліста-сантехніка. Для цього - подавайте заявку в додатку Domer: наші фахівці складуть кошторис, закуплять і доставлять усі необхідні матеріали, і виконають ремонт або заміну рушникосушки, надавши гарантію на виконані роботи.

Максім Олейко
маркетолог Domer

Замовляйте послугу у додатку Domer

Напишіть нам

0
0
0